Nieuwsberichten

Expeditie Schateiland

by maart 5, 2022

Heb je een beetje moeite met de overstap van het PO naar het VO? Wil je graag ontdekken waar je goed in bent? Ben je op zoek naar je uitdagingen, zodat je die kunt oppakken en eraan werken?

Op Expeditie Schateiland gaan betekent dat je gaat ontdekken wat jouw kwaliteiten en uitdagingen zijn. Dit doen we op een speelse, creatieve manier en op het eind heb je jouw eigen schateiland waarin je laat zien wat je allemaal geleerd hebt! 

Ga je mee op expeditie?

Tijd: 4 bijeenkomsten van 1 uur
Leeftijd: 9 t/m 12
Kosten: 
In een groep van 4 expeditiegangers: € 100,-
Individueel: op basis van een afspraak

Beeldcoaching

by juni 29, 2020

Beeldcoaching is een praktische manier van oplossingsgericht coachen. Door micro analytisch te kijken naar video-opnames in de klas, word je je als leerkracht bewust van het effect van je handelen.

Ervaringen Coaching

by juni 27, 2020

Wendy is rustig, duidelijk en oprecht…

Wendy is rustig en duidelijk en oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van kinderen. Ze is enthousiast en laat leerlingen reflecteren op hun eigen gedrag zodat ze zichzelf kunnen verbeteren. Leerlingen mogen fouten maken bij Wendy om daar vervolgens weer van te leren.

Willeke Wijlhuizen

Collega

Wendy snapt dat je niet altijd zin hebt in huiswerk…

Eerst toen mijn moeder zei dat ze hulp had geregeld voor school had ik er echt geen zin in. Maar Wendy heeft mij heel goed geholpen!
Het is fijn om hulp te krijgen van iemand die zelf ook lerares is, maar niet bij mij op school. Ook vond ik het hartstikke gezellig om naar Wendy toe te gaan. Ze begrijpt je heel goed en snapt dat je niet altijd zin hebt in huiswerk en leren. We hebben samen de beste leermanier voor mij gezocht. Binnen een half jaar heeft Wendy mij geholpen om al mijn onvoldoendes op te halen.

Britte

Didactische hulp

100% Aanbeveling

Wendy heeft me erg goed geholpen met planningen maken, waardoor ik een goede planning had voor de hele week. Ook heeft ze me geholpen methodes zoeken om te leren. Dat is erg fijn. Het was een gezellig uurtje in de week!

Fenne Brinkhof

Voortgezet onderwijs

Mijn dochters halen weer mooie cijfers…

Als moeder van twee middelbare scholieren ben ik blij met de hulp die Wendy geboden heeft. Zij weet de juiste snaar te raken. Wendy heeft de kennis en ervaring om samen met mijn meiden te onderzoeken waar het leerprobleem in zit. Vervolgens heeft zij hen geholpen die probleem aan te gaan en op te lossen. Hierbij had zij goede tips en methodes en wist zij de meiden te motiveren. Op een leuke luchtige manier gaat Wendy met hen in gesprek. Mijn meiden vonden het gezellig om naar Wendy toe te gaan.
Resultaat twee dochters die kunnen plannen, weten welke leeraanpak bij hen past. Ze halen weer mooie cijfers en hebben hun schoolzaken weer op de rit.

Margot Brinkhof

Voortgezet onderwijs