FAQ

 1. Hoe werkt een intake gesprek?

  In een intakegesprek maken we kennis met elkaar en gaan we samen ontdekken welke coaching het beste bij jouw kind past. We kijken samen naar de persoon en waar de hulpvraag ligt. Aan het eind van het intakegesprek zullen we afspraken maken over het vervolg.

 2. Hoe weet ik wat mijn kind nodig heeft?

  Elk kind heeft zijn eigen identiteit en bij die identiteit hoort ook een eigen aanpak. Door middel van een intakegesprek bepalen we samen welk coachingstraject passend is voor jouw kind.

 3. Wat zijn de kosten?

  Het intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Wij hanteren een uurtarief voor individuele sessies van €65,- incl. BTW. Deze prijs is inclusief benodigde materialen. Voor langere trajecten zijn andere afspraken mogelijk.

 4. Waar vindt de coaching plaats?

  De coaching kan plaatsvinden op verschillende locaties. Dit ligt aan de vorm van coaching die bij het traject past. Je kan denken aan een wandeling in de natuur of een sportieve sessie in de sportzaal. Belangrijk daarbij is dat het een vertrouwde omgeving is waar we op ons gemak kunnen werken aan de doelen die we tijdens het 1e gesprek hebben opgesteld.

 5. Wanneer kan de coaching plaatsvinden?

  Zowel overdag als in de avond. Hier zullen we in overleg afspraken over maken.

 6. Hoe kan ik jou bereiken?

  Je kunt het beste een email sturen naar contact@wendyarends.nl of ga naar het contactformulier. Geef jouw contactgegevens door en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je je antwoord niet kunnen vinden?

Vul je vraag dan hiernaast in en ik zal deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Je mag me ook altijd even bellen voor overleg!