Nieuws

Beeldcoaching

in Beeldcoaching

Beeldcoaching is een praktische manier van oplossingsgericht coachen. Door micro analytisch te kijken naar video-opnames in de klas, word je je als leerkracht bewust van het effect van je handelen.

Op de gehele klas in het algemeen en de afzonderlijke leerling in het bijzonder. Door dit inzicht kun je verbeteringen doorvoeren om het pedagogisch klimaat in de klas te verbeteren. Met de opleiding Beeldcoach leer je de methodiek om startende en ervaren leerkrachten te begeleiden met behulp van beeldcoaching. Wil je bijdragen aan de professionalisering op het gebied van de relatie met je leerlingen, competenties en autonomie? Dan is help ik jou om te komen waar je wenst.

Begeleiding

Door Wendy’s jarenlange praktijkervaring en scholing is er een solide en evenwichtige begeleiding ontstaan, waarin zij op een kalme en vriendelijke manier kan bijsturen. Er is bij Wendy ruimte voor gesprek en vanuit die gesprekken en gevoelens ontwikkeling. Altijd vanuit vertrouwen. Bij Wendy kun je je open stellen en mag je jouw kwetsbaarheden tonen.

Kwaliteiten

  • Jarenlange praktijkervaring.
  • Theoretisch onderbouwd!
  • Compassie.
  • Verbindend.

Wendy is rustig en duidelijk en oprecht geïnteresseerd. Ze is enthousiast en laat mensen reflecteren op hun eigen gedrag zodat ze zichzelf kunnen verbeteren. Mensen mogen fouten maken bij Wendy om daar vervolgens weer van te leren.

Willeke Wijlhuizen, Collega

Samenvattend

Twijfel niet langer om contact op te nemen wanneer je gebruik wilt maken van Beeldcoaching. De training zal je zelfvertrouwen en rust geven. Jouw leerlingen én jijzelf zullen je dankbaar zijn voor dit coachingstraject! Neem contact op voor een passend traject.