Nieuws

Ervaringen Coaching

in Coaching
Bij Wendy voel ik me altijd erg welkom…

Wendy heeft mij geholpen om een betere planning te maken. Ook heb ik geleerd om met verschillende methodes voor de verschillende vakken te leren. Het was ook erg fijn om naar Wendy toe te gaan, ik voelde me altijd erg welkom. Als ik in de toekomst weer hulp nodig heb dan ga ik zeker weer naar haar terug.

Babet Neijenhuis
Cursus "Leren leren"
Door Wendy heeft onze dochter weer plezier in het leren!

Wendy heeft onze dochter geholpen om efficiënter te plannen en samen met haar gekeken en geoefend welke manier van leren het beste bij haar past. Dit heeft al geresulteerd in een paar mooie cijfers. Voor ons als ouders is het fijn om te merken dat zij weer wat meer plezier in haar leerwerk heeft gekregen. Chapeau, Wendy!

Jessica Neijenhuis
Huiswerkbegeleiding
Wendy is rustig, duidelijk en oprecht…

Wendy is rustig en duidelijk en oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van kinderen. Ze is enthousiast en laat leerlingen reflecteren op hun eigen gedrag zodat ze zichzelf kunnen verbeteren. Leerlingen mogen fouten maken bij Wendy om daar vervolgens weer van te leren.

Willeke Wijlhuizen
Collega
Wendy snapt dat je niet altijd zin hebt in huiswerk…

Eerst toen mijn moeder zei dat ze hulp had geregeld voor school had ik er echt geen zin in. Maar Wendy heeft mij heel goed geholpen!
Het is fijn om hulp te krijgen van iemand die zelf ook lerares is, maar niet bij mij op school. Ook vond ik het hartstikke gezellig om naar Wendy toe te gaan. Ze begrijpt je heel goed en snapt dat je niet altijd zin hebt in huiswerk en leren. We hebben samen de beste leermanier voor mij gezocht. Binnen een half jaar heeft Wendy mij geholpen om al mijn onvoldoendes op te halen.

Britte Brinkhof
Huiswerkbegeleiding
100% Aanbeveling

Wendy heeft me erg goed geholpen met planningen maken, waardoor ik een goede planning had voor de hele week. Ook heeft ze me geholpen methodes zoeken om te leren. Dat is erg fijn. Het was een gezellig uurtje in de week!

Fenne Brinkhof
Huiswerkbegeleiding
Mijn dochters halen weer mooie cijfers…

Als moeder van twee middelbare scholieren ben ik blij met de hulp die Wendy geboden heeft. Zij weet de juiste snaar te raken. Wendy heeft de kennis en ervaring om samen met mijn meiden te onderzoeken waar het leerprobleem in zit. Vervolgens heeft zij hen geholpen die probleem aan te gaan en op te lossen. Hierbij had zij goede tips en methodes en wist zij de meiden te motiveren. Op een leuke luchtige manier gaat Wendy met hen in gesprek. Mijn meiden vonden het gezellig om naar Wendy toe te gaan.
Resultaat twee dochters die kunnen plannen, weten welke leeraanpak bij hen past. Ze halen weer mooie cijfers en hebben hun schoolzaken weer op de rit.

Margot Brinkhof
Huiswerkbegeleiding