puur en eerlijk, zo sta ik in het leven
coaching sessies

 Er zijn altijd momenten in het leven waarin het gewoon even niet helemaal gaat zoals je wilt.  Neem bijvoorbeeld tijdens school of je baan. Je cijfers lopen achteruit, je weet niet waarom dit is en je wilt er graag wat aan doen.
Ik zie “vast” lopen als een onderdeel van de ontwikkeling. Een uitdaging om verder te komen als mens in je persoonlijke groei.

Ik help je heel graag om door deze ontwikkeling te komen. Samen zoeken we naar een passend coachings Traject.

Jongerencoach

Zit je al een tijdje niet lekker in je vel of heb je vragen over bepaalde dingen? Zijn er dingen die op school niet helemaal lukken of lopen je cijfers terug? 

Natuurlijk kun je daar met je ouders of mentor over praten, maar misschien is het ook fijn om gewoon eens te praten met iemand van buitenaf. 

We beginnen met een intakegesprek waarin we je doelen bespreken. Hier zijn je ouders ook welkom!
We kijken ook welke vorm van coaching jou ligt. Een goed gesprek aan tafel kan altijd maar je kunt ook lekker technisch of creatief bezig zijn. De pot verf, de plank hout en de gereedschapskist staat klaar! Door daarnaast de juiste vragen te stellen, gaan we samen aan je doelen werken. 

Cursus "Leren leren"

Wil je weer meer vertrouwen in het leren van je schoolwerk maar weet je niet precies waar je moet beginnen? 

Samen gaan we op zoek naar verschillende manieren van leren die dichtbij jou liggen. Misschien vind je flitskaarten maken wel heel fijn of geeft het maken van een mindmap je het juiste overzicht. 

Tijdens deze cursus werken we ook met het leertips boekje van www.eveleren.nl.  

We starten met een intakegesprek om te kijken waar precies de vragen liggen. In 7 weken gaan we op verkenning om uiteindelijk weer meer vertrouwen te krijgen in wat je kan! 

 

Huiswerkbegeleiding

Heb je het huiswerk vaak niet af en weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen?

Met huiswerkbegeleiding leer ik je plannen en kijk ik ook met jou naar de vakken waar je moeite mee hebt. Samen werken we aan de doelen die we tijdens het intakegesprek hebben gemaakt.
Hier zijn je ouders natuurlijk ook welkom. Huiswerkbegeleiding kan op verschillende manieren, namelijk in een groepje of individueel. Neem contact met mij op voor meer informatie over de vaste tijden die deze begeleiding kent in groepjes. 

Je kunt bij mij ook gewoon een rustig plekje krijgen waar je huiswerk kan maken. Natuurlijk ben ik er dan ook om mee te kijken als je vragen hebt. 

30Clienten geholpen
3Coachings aanbod
20Jaar werkervaring
175Kopjes koffie 😉
MIJN MISSIE

Ik werk vanuit ervaring en een positief gevoel om het beste uit je te halen.

Bij een eerste intake kijk ik naar de persoon voor mij. Wie ben jij en wat heb jij nodig om weer te gaan vertrouwen op jezelf en de dingen die je doet?

Iedereen is uniek en daarom werk ik met verschillende coachings technieken; een gesprek aan tafel, een mooi kunstwerk maken of misschien wel een uniek voorwerp maken aan de werkbank. Doordat je dan lekker bezig bent, kun je jezelf zijn. Je stelt je open en dan is het aan mij om de juiste vragen te stellen. 

Bij de huiswerkbegeleiding ben ik er voor jou! Er is geen goed of fout, we gaan op een laagdrempelige manier kijken hoe ik je kan helpen. 

Ik bespreek heel graag samen met jou en je ouders de mogelijkheden. 

Wil je contact opnemen?

Wil je eerst samen kijken of een Coaching bij mij geschikt is voor jou? Vul dan onderstaand formulier in, ik laat zo spoedig mogelijk iets van me horen!